Carnet Jove de Catalunya ha fet 30 anys i és l’hora de pensar en el futur.

Com ha de ser el nou Carnet Jove? Belowactions ha estat l’agència encarregada de crear i portar a terme la  campanya de comunicació d’una acció participativa. Per tant, s’ha animat a tots els joves catalans de 12 a 30 anys a aportar les seves idees i suggeriments per al nou carnet.

Com a imatge de campanya, hem creat sis imatges amb dos factors comuns. Un superheroi com a protagonista i  el copy “Ara tu tens el Poder. Decideix com vols el nou Carnet Jove”. Amb aquest text hem volgut destacar la importància de la participació dels joves en una acció completament vinculant. Els superhois s’han escollit d’acord a tres franjes d’edat: 12-14, 15-24 i 25-30 anys i gènere, per fer la crida a l’acció.

Amb l’objectiu d’oferir un espai digital per recollir les propostes per al nou Carnet Jove de Catalunya, es va crear un formulari online com a recol·lector de respostes.
Paral·lelament es va desenvolupar una estratègia 360º (xarxes socials, ràdio, TV, anuncis, mailing, whatsapps, etc) per aconseguir el màxim nombre de participacions a través de continguts i formats atractius per al públic objectiu.

Totes aquestes accions, han tingut com a resultat la participació de milers de joves catalans que han expressat la seva opinió.

En properes fases de l’acció, es desenvoluparan diferents grups de Facebook per debatre sobre les diferents àrees temàtiques que s’extreguin dels resultats i es duran a terme diferents tallers presencials en cadascuna de les cinc demarcacions catalanes.

Oscar LLonch  | CEO – Belowactions Marketing no convencional